Pasta kreemja tomatikastmega
portsjoneid4
Komponendid
1 küüslauguküüs
1 sibul
1 punane paprika
1 väike suvikõrvits
1 porgand
2 tl õli
200 g purustatud tomatikonservi
2 tl tomatipastat
1 tl meelepäraseid ürte
100 g väherasvast toorjuustu (alla 20%)
pisut suhkrut
soola
pipart
200 g lintpastastat
värsket basiilikut
Juhend
- Haki köögivili ja prae õlis kergelt läbi.
- Lisa tomatikonserv, tomatipasta ja ürdid ning hauta kaane all tasasel tulel 15 minutit.
- Püreesta umbes pool köögiviljast, lisa toorjuust, maitsesta suhkru soola ja pipraga. Sega ülejäänud köögivilja hulka, kuumuta läbi.
- Keeda lintpasta soolaga maitsestatud vees vastatvalt pakendil olevale juhisele.
- Serveeri pastat tomatikastmega, garneeri värske basiilikuga.