Mehhiko pajaroog (N_1)
portsjoneid4
Komponendid
2 tl õli
300 g taist sealiha
1 sibul
1/2 punast ja 1/2 rohelist paprikat
2 küüslauguküünt
1 tšillipipra kaun
1 tomat
1 purk konserveeritud kidney ube vees
maitse järgi soola
Juhend
- Lõika liha kuubikuteks, viiluta sibul, paprikad, küüslauguküüned ja tomat.
- Kuumuta õli, prae lihatükke suurel kuumusel, maitsesta soola ja pipraga, võta pannilt.
- Vähenda kuumust ja prae samal pannil läbi sibul, paprikad, küüslauk, tomatitükid ja terve tšillikaun. Maitsesta soola ja soovi korral tšillimaitseainega, pane juurde lihatükid, loorberileht ja loputatud, nõrutatud oad ning hauta tasasel tulel umbes 20 minutit.
- "Sõbralikud söögid" Foto Irina Tammis