Kalkuni-paprikawok lillkapsariisiga
portsjoneid4
Komponendid
1 tl laimimahla
2 tl õli
300 g kalkunifileed
2 tl sidrunimahla
1/2 oranzi ja 1/2 rohelist paprikat
1 sibul
1 küüslauguküüs
1/2 -1 tšillipipra kauna
1 purk purustatud tomateid
1 tl Garam masala maitseainesegu
1 tl suhkrut
600 g lillkapsaõisikuid
1 sl kookosrasva
150 g külmutatud rohelist hernest
soola
Juhend
- 1. Lõika kalkunifilee ribadeks, viiluta paprikad ja sibul, haki küüslauk ja tšilli. Kuumuta pann õliga, piserda lihale laimimahla ja prae keskmisel kuumusel 3-4 minutit kuni lihatükid muutuvad kuldseks. Lisa paprikad, sibul, tšilli ja küüslauk, küpseta veel 5 minutit. Sega pidevalt ja jälgi, et ei läheks kõrbema.
- 2. Lisa pannile tomatikonserv, maitseained, suhkur ja pool klaasi sooja vett, lase toidul tasasel tulel umbes 10 minutit podiseda.
- 3. Vahepeal valmista lillkapsariis. Riivi õisikud jämeda riiviga või purusta köögikombainis. Pane pannile kookosrasv ja kuumuta lillkapsast mõned minutid, lisa herned ja pisut sooja vett, kuumuta toitu umbes 5 minutit või kuni herned läbi kuumenevad, maitsesta soolaga.
- 4. Serveeri lillkapsariisi kalkuniwoki ja laimiga.