Kalavardad pikantse sinepikastmega
portsjoneid2
Komponendid
2 kartulit
1 väiksem paprika
1 tl õli
karrit
köömneid
1 purk purustatud tomateid (konserv)
200 g forellifileed
sidrunimahla
soola
1 tomat
200 g maitsestamata jogurtit
1 tl suhkrut
1 tl maisitärklist
2 tl sinepit
Juhend
- 1. Lõika kartulid ja paprika kangideks ja prae õlis koos karri ja köömnetega u 2 minutit.
- 2. Lisa juurde tomatikonserv ja lase kaane all u 10 minutit haududa.
- 3. Vahepeal lõika kala tükkideks, piserda peale sidrunimahla ja maitsesta soolaga, lüki kala vardasse. Lõika tomatid sektoriteks.
- 4. Sega jogurti hulka tärklis ja suhkur, lisa kartulitele. Maitsesta roog sinepi, soola ja pipraga.
- 5. Pane juurde kalavardad ja tomatisektorid ja hauta kaane all kuni kala on küpsenud.
- Toidu valmistas: Marika Puhm
- Foto: Raivo Tiikmaa