Hakkliha wokiroog seentega (N2)
portsjoneid3
Komponendid
120g Lillkapsas
80g Porgand
100g Paprika
125g Šampinjonid, värsked
10g Küüslauk
240g Extra Protein Power seahakkliha
15g Õli, keskmiselt
8g Ingver
150ml Vesi (kraanivesi, pudelivesi)
200g Riis, keedetud
40g Tsillikaste
10g Tšillipipar, värske
Juhend
- 1.Jaota lillkapsas õisikuteks, lõika porgandid ribadeks, seened viiludeks, haki küüslauk ja soovi korral u pool kauna värsket tšillipipart.
- 2.Kuumuta hakkliha suurel kuumusel läbi ja võta pannilt.
- 3.Pane pannile õli, prae köögivilju küpsemise järjekorras – porgand, lillkapsas, paprika, seened, lisa küüslauk, tšilli, ingver ja tšillikaste.
- 4.Kalla juurde hakkliha ja veidi vett, lase pisut haududa.
- 5.Juurde sobib süüa keedetud täisterariisi või kartulit.